Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Művészek kategóriák szerint > Vetítéstechnika >

Vetítéstechnika

A LED-es technológiák nem hiányozhatnak ma már egy nagyobb rendezvény eszköztárából sem.
Led fal

LED fal

Moduláris felépítésének köszönhetően a olyan digitális megjelenítő eszköz, melyet tetszőleges méretben és alakzatban lehet telepíteni - akár kültéren, akár beltéren.
Az egyedi technológiának köszönhetően a LED falak ragyogó, nagy kontrasztarányú, kiváló minőségű
képminőséget biztosítanak - akár tűző napfényben is.
Mivel az adott LED fal minőségét és megbízhatóságát számtalan faktor befolyásolja (származási hely
-gyártó-, típus, felbontás, szervizelési lehetőségek stb.) ezért különösen fontos, hogy olyan
cégtől béreljük vagy vásároljuk meg az eszközt, aki rendelkezik tapasztalattal-e téren.
Cégünk saját eszközparkkal rendelkezik és 2004 óta számos rendezvényen, koncerten bizonyított már.
(A saját eszközparknak köszönhetően árak tekintetében is rugalmasan tudunk igazodni az igényekhez,
lehetőségekhez.)
Fontos kiemelni, hogy számos külföldi gyártóval állunk kapcsolatban és teljes apparátusunk van a LED falak speciális feltételeket igénylő szállítására, installálására. Emellett szakembereink a
tartalomfejlesztés/tartalommenedzsment  és a technikai felügyelet  terén is segítenek Önnek abban,
hogy rendezvénye valóban látványos és sikeres legyen.Akár bérleti, akár vásárlási igény esetén tanácsért, árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

LED rács

A könnyűszerkezetes LED rács akár kültéri, akár beltéri kihelyezés esetén kiváló és egyedi megjelenítője a legkülönfélébb vizuális tartalmaknak. Egyediségét áttört szerkezete okozza. (Egymástól 1-2 cm-re levő "pálcákon" helyezkednek el a LED-ek.)
Mivel csakúgy, mint a LED fal esetében itt is panelekből épül fel a végső alakzat (azonban itt egy modul 60*60cm), ezért akár síkban megtörve a paneleket is kihelyezhető. A tartalomvezérlő berendezésnek köszönhetően akár egy egységes képet, vagy panelenként más-más tartalmat is futtathatunk.
Könnyű szerkezetéből adódóan (1 panel összesen 5 kg) kreatív installációk megvalósítására is lehetőséget ad- pl.  akár félkörívben vagy a plafon síkjával párhuzamosan is kihelyezhető.

3D Holo FX

igazi áttörést jelent a 3 dimenziós vetítésben.
A Holo Fx a Világon az első 3 dimenziós megoldás, amely speciális holografikus felülete mögött alakítja ki a 3D-s térhatást, és ennek élvezete nem igényel speciális szemüveget, valamint akár 170 fokos szögtartományban is látható. Sokoldalúságának köszönhetően képes megjeleníteni tetszőleges animációt, reklámfilmet, és ezek kombinációját. Hangosítással is rendelhető.
3,75 méter magas rozsdamentes egyedi kialakítású acélszerkezete és 60" átmérőjű (1,35mx1,05m),
4:3-as képarányú áttetsző Holografikus kijelzője biztosítja a futurisztikus dizájnt és megjelenítést.

Holo Screen

A Holo Screen-ek speciális felületek melyek képesek szemüveg nélkül  élvezhető 3D-s vagy
Holografikus képeket, videókat megjeleníteni. A megoldás lényege, hogy egy keret nélküli, speciálisan kiképzett üveg- vagy akrylfelületet,
illetve speciális Holo vagy 3D-s fóliát vetítünk meg professzionális projektorral egy adott  szögből, melynek hatására - megfelelően elkészített tartalom esetén -, olyan hatást kelt a megjelenés, mintha az adott kép, vagy animáció a levegőben lebegve elevenedne meg. Ennek következtében még a 2D-s kép is 3 dimenziós hatást kelt. Akár üvegfelületre kasírozva, állványzaton, akár mennyezetről belógatva elhelyezhetőek. Különböző méretekben rendelkezünk, fóliákkal és egyéb Holo Screen-ekkel. Amennyiben valóban futurisztikus hatásra törekszik, a Holo felületekben nem fog csalódni!

További hang-, fény-, színpad- és látványtechnikai ajánlataink: Kreatív Party Rendezvényszervezés

Kreatív Party Rendezvényszervezés