Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Zenei előadók > Szekeres Adrien >
vissza :: Zenei előadók

Szekeres Adrien

Szekeres Adrien
 Szekeres Adrien korunk, és generációjának egyik legkiemelkedőbb előadóművésze. Nem csak páratlan és mással össze nem téveszthető énekhangjának, hanem lebilincselő egyéniségének, előadásmódjának is köszönheti sikereit. A nagysikerű Olyan, mint Te című daláról elnevezett albuma 5 hét alatt aranylemez lett, s ezt követően a platina lemezt is átvehette Adrien. Az album a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége lemezeladási listáján az előkelő első helyezést kapta. Népszerű dalai az országos és vidéki rádiókban is az egyik legjátszottabb magyar előadóvá emelték. Népszerű televíziós műsorok kedvelt meghívottja. 2009. november 6-án jelenik meg Szekeres Adrien várva várt új lemeze Csak játék címmel, amely minden bizonnyal az idei őszi-téli szezon kiemelkedő sikere lesz majd! 2009. telén teltházas, 16 állomásos Adventi turnét ad Szekeres Adrien köré épülő produkciók, minden apró részletre kiterjedő igényességükkel, harmóniájukkal igyekszenek a közönség igényeit kiszolgálni.

Szekeres Adrien műsorai:

Fellépési módozatok:
Fellépési módozatainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki, aki szeretne egy elismert előadót, egy tartalmas előadást biztosítani vendégei részére, megtalálja a neki megfelelőt, a szűkebb büdzsével rendelkezőktől, egészen a nagy koncertélményre vágyókig.

Félplayback fellépések:

Ezen módozatokat azon megrendelőknek ajánljuk, akik szeretnének egy kulturált, igényes előadót biztosítani vendégeik részére. A műsorban elhangzó dalokat CD-s zenei alapra garantáltan élő hanggal énekli Adrien.
Félplayback plusz fellépések: 45 perces műsor
Ez a módozat a félplayback fellépésnek egy továbbfejlesztett, exkluzívabb, igényesebb változata. A műsor kiegészül 4-5 olyan dallal, amelyek élőben, zongora kíséretével csendülnek fel, így teremtve egyfajta koncerthangulatot és közvetlenebb kapcsolatot a közönséggel. Céges és zártkörű rendezvények, bálok esetében mindenképp ezt a módozatot ajánljuk. Szabadtéri rendezvények alkalmával a félplayback plusz fellépés nem ajánlható!
(A fellépéshez szükséges digitális zongorát természetesen mi biztosítjuk.)

60 perces élő koncert:

Ez a módozat az élő zene varázsát nyújtja a közönség számára. Igen nagy előnye a közvetlen előadásmódja és meghittsége. Tapasztalataink alapján bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt egy évben minden élő koncertünk végén állva, tombolva tapsolt a közönség. Élő koncertjeinkre sztárvendéget viszünk!
Zenekar felépítése: vokalista, gitár, basszus gitár, konga, vagy dob, zongora, hangmérnök

90 perces élő koncert:

Aki egy egész estét betöltő, igényes szórakozással szeretné "megajándékozni"közönségét, annak nem tudunk jobbat ajánlani, mint ezt a produkciót. Garantáljuk, hogy a közönség sírni, nevetni, táncolni egyaránt fog, és a koncert után a lelkükben, szívükben napokig nyomokat hagyó, tartalmas élménnyel fognak hazatérni...
Zenekar felépítése: vokalista, gitár, basszus gitár, konga, dob, zongora, hangmérnök,
Opcióként rendelhetőek:
- igényes díszlet
- Hang és fénytechnika
- sztárvendégek
- táncosok

ízelítő Szekeres Adrien klippjeiből


vissza :: Zenei előadók