Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Humoristák , Stand up Comedy > Kovács András Péter >

Kovács András Péter

Humorista ,Stand up Comedy fellépő

Kovács András Péter

Előadóként 2003-ban próbálta ki magát először a Komédium Színházban.  Litkai Gergely invitálására 2004-ben csatlakozott az induló Godot Dumaszínház tagjaihoz, ebben az évben kezdte írni a Hócipő humormellékletét, a Gúnygejzírt, aminek öt éven át volt szerzője. 2006-ban megnyerte a Magyar Rádió VIII. Humorfesztiválját, azóta a Rádiókabaré állandó szereplője szerzőként és fellépőként, a Kabaréklubot pedig szóvivőként is segíti. Két évet egy reklám- és műsorgyártó cégnél dolgozott, több televíziós műsorban volt gagman. Már pályája elején, 2008-ban Karinthy-gyűrűvel jutalmazták, melyet nem csak elismerésnek, de megelőlegezett bizalomnak és kihívásnak tekint. Rendszeres fellépője a Showder Klub című műsornak, melynek ő a humorkoordinátora is.

Cikkek Kovács András Péterről:

Átadták a 33 éve minden esztendőben odaítélt Karinthy-gyűrűt a Magyar Rádióban; a díjazott, Kovács András Péter kis híján lekéste a ceremóniát. A Karinthy-gyűrűt minden évben június 24-én, Karinthy Frigyes születésének évfordulója alkalmával ítéli oda a közrádió a szatirikus és humoros műfaj kimagasló szereplőjének.

Fotók  Kovács András Péterről:

Kovács András Péter stand up comedy

Kovács András Péter

 


Videók Kovács András Péterről:


Stand up comedy fellépő

További Stand up comedy fellépők:
Szőke András

Hadházi László

Kőhalmi Zoltán

Bödőcs Tibor

Kiss Ádám