Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Humoristák , Stand up Comedy > Gombos Tibor >

Gombos Tibor

Gombos TiborGombos Tibor 1977-es gyártmány. 1978-ban év gyermeke volt. Első ízben az óvodában figyeltek fel rá, egy júliusban megtartott Mikulás ünnepségen. Innen egyenes út vezetett az iskoláig, ahol óvodai ismereteit, és kapcsolatrendszerét kiválóan kamatoztatta tovább.

Többször is indult tehetségkutató versenyen, de soha nem érkezett meg oda. Ez a hagyomány 2009-ben szakadt meg, ekkor állt mikrofon mögé, egy Fiatal Félőrültek Fesztiválja nevű rendezvényen. Ezt nem sokkal később egy tv felvétel követte, a Comedy Central beutatja. Írásait a Rádiókabaréban színészek adták elő, melyet a rádióhallgatók hallhattak, de tv nézők például nem. A rádió annyira jól áll neki, hogy felkérték, szerepeljen a Rádiókabaréban, egy stand up műsorral, mely felkérésnek boldogan tett eleget.

Témaválasztása igen változatos. Pl.: beszélt már autóvásárlásról, de soha nem beszélt még, emberek vagy növények elkelkáposztásíthatatlanságáról, ami azért meglepő.