Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Humoristák , Stand up Comedy > Gombos Szabolcs >

Gombos Szabolcs

Gombos Szabolcs 1977 egy ködös őszi délelőttjén láttam meg a napvilágot.

Nem sokkal ez után meglepődve konstatáltam, hogy létezem. Ezt nem hagyhattam annyiban! Gyorsan kijártam az óvodát és néhány iskolát. Sőt! Dolgozni is elmentem! De ezeket hagyjuk!
Egy nap arra ébredtem, hogy elmúlt az életem egyharmada és még mindig nem azt csinálom, amit szeretnék. Tehát, kimondtam, amire gondolok... és kinevettek. De pont ez volt a lényeg!

Törekvő fegyvertársaimmal megalapítottuk saját klubunkat, hogy az alábbi céljaimat elérjem:

 

Számos, jól csengő nevű és komoly díjat fogok elnyerni a közeljövőben.

Célom a Karinthy, a Jegy, és az Egy gyűrű megszerzése.

Életművemről 30 milliós kérdést fog feltenni Vágó István 2. generációs klónja 2098-ban, a Legyen Ön is Milliomos, szeptemberi műsorában.

Házam biztonsági rendszerét paparazzik hada teszi majd próbára.

A 2015-ös Hot! Magazin celebparty rovatában már nem ismerik fel mellettem, a szürke Szellő Istvánt, hiába hányja le Kelemen Annát a népszerűség kedvéért.

2100-ban utcát, majd egy évvel később az Első Magyar Menetrendszerű Holdkompot nevezik el rólam.

Teljes alakos bronz szobrom a volt Európai Unió területén létrejött Magyar-Kínai Konföderációs Szövetség fővárosának, Szegednek főterét díszíti majd, ahol egyik kezemben egy hőre keményedő Hong Kong-i Nike cipőt szorítok, másik kinyújtott kezemben egy bábolnai eredetű csirke rántott alsó combjával mutatok a jövő felé.

Bizakodó szemekkel, de  "arcomon a költőkre jellemző felhős mélabúval..."