Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Zenei előadók > Gegely Róbert >
vissza :: Zenei előadók

Gergely Róbert

Gegely Róbert A mai színházi és könnyűzenei palettán Gergely Róbert neve gyakran szerepel.
Jónéhány fővárosi színház színpadán láthatja a közönség. De nemcsak a fővárosban, hanem szerte az országban is gyakran lép fel. Gergely Róbert énekes előadóként pedig szinte minden hónapban megtalálható valahol, mint műsorvezető, énekes,színész. Repertoárján: örökzöld világslágerek, musical részletek,saját szerzemények,lemezei sikerdalai a 20-as 30-as évek slágerei szerepelnek. Szécsi Pálról szóló zenés színdarabban együtt énekel vele a közönség, s emlékezik e legendás énekesre. A Boldog békeidőket idéző műsorában felelevenednek a mindenki által ismert régi-régi slágerek,operett részletek, kuplék…Gergely Róbert műsorvezetőként színvonalasan és elegáns megjelenésével moderálja le a rendezvényeket.

PALIKA
In Memoriam Szécsi Pál
Előadja Gergely Róbert
A nagysikerű zenés darab - melyet Pozsgai Zsolt írt és rendezett - bejárta az országot és maradandó élményt szerzett mindazoknak, akik mind a mai napig szeretik Szécsi Pált és dalait! Ezt az előadást ma már nem játssza a társulat. Gergely Róbert, aki a fiatalon elhunyt énekest alakította ebben a darabban több mit 120-szor énekelte el a tragikus sorsú Szécsi Pál mára már örökzölddé vált dalait. A Palika c. előadásban ismét felcsendülnek a nagy slágerek: Csak egy tánc volt, Violák, Távollét, Én édes Katinkám... miközben sok személyes visszaemlékezés, dokumentum, filmbejátszás és egyéb más érdekesség látható, hallható. Azok számára csemege ez a pódium előadás, akik szívesen nosztalgiáznak a majd 70 perces előadáson, és szeretettel gondolnak vissza Gergely Róberttel SZÉCSI PÁLRA, PALIKÁRA!

Tovább a színházi produkciókra!


vissza :: Zenei előadók