Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Művészek kategóriák szerint > Csapatépítés >

Csapatépítés

Csapatépítés másképp

Csapatépítés - Mobil Trap

 

 A Mobil-trap különösen alkalmas céges csapatépítésre és iskolai  táborokba, 12 évnél idősebb gyerekek számára. A játék ügyességi, logikai és készségfejlesztő elemekre épül,ami nem helyhez kötött és akár 50 ember is játszhatja egyszerre. Remek szórakozás, ami hatalmas élményt nyújt minden korosztálynak!

 A Mobil TRAP bárhol, bármilyen helyszínen felállítható, akár szabadtéren, akár zárt helyiségben is (iroda, rendezvényterem stb.).


 

Csapatépítés - Mobil Trap Csapatépítés - Mobil Trap
 

A játék meneteÖsszesen, legfeljebb 14 játékdobozt állítunk fel a helyszínen, egy játékdobozban (állomáson) három-négy feladat található. A játékdobozhoz különféle kiegészítők állnak rendelkezésre, azok alkalmazásának mikéntjét és sorrendjét a játékosoknak kell megállapítaniuk. 

A csapatok önállóan dolgoznak, céljuk minél több állomás teljesítése adott idő alatt (60 perc). Az a csapat nyer, aki a legtöbb pontot szerzi.

 
Csapatépítés - Mobil trap 
 Csapatépítés - Mobil trap  Csapatépítés - Mobil trap

 

Az idő ketyeg, a hangulat fokozódik  – miként birkóznak meg a játékosok a kihívásokkal? A kreativitás, a részletekre történő odafigyelés és az összetett gondolkodás a siker kulcsa!

Amennyiben a játékosok elakadnának valamely ponton a játék közben, a játékmestertől kapnak tippet vagy utalást a megoldásra - és a játék folytatható tovább.

Ha kérdése van, vagy további információra kíváncsi, esetleg árajánlatot kérne, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén és készséggel állunk rendelkezésére:

Capricco Műsoriroda