Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Zenei előadók > Auth Csilla >
vissza :: Zenei előadók

Auth Csilla pop-énekes

Auth Csilla pop énekes 1972. április 28-án született Budapesten. Édesanyja dr. Balázs Boglárka, aki ismert fül-, orr-gégész orvos, énekesnő. Angol nyelvtanári diplomát szerzett az ELTE-n. Édesapja Auth Ede zongorista, szerző. Énekesi karrierjét vokalistaként kezdte, vokálozott Charlie-nak, Ákosnak, Zoránnak. Hosszú évekig volt a Calypso Rádió zenei szerkesztője.
1998-ban jelent meg első, önálló nagylemeze, az Egy elfelejtett szó. Amely szintén feldolgozásokat tartalmaz. Az album egyébként B. Tóth László ötlete volt, aki segített Csillának a dalok kiválogatásában is. Az első kislemez a Vigyél el címet viselő Katona Klári adaptáció volt. Aztán az El kell, hogy engedj, majd a Különös szilveszter című dalok következtek. A legismertebb minden bizonnyal a Féltelek, amelyet Szolnoki Péterrel közösen ad elő. 1992-ben Kikivel közösen a Filmslágerek magyarul című albumon egy duettet adott elő, majd Zoránnal közösen adta elő Elton John és Kiki Dee Tru Love című dalát. Majd Szolnoki Péterrel a Meseautó című dalt énekelte duettben. Ezt követően pedig minden Bon-Bon dalban ő vokálozik. 2000. áprilisában jelent meg második szólólemeze a Minden rendben, amelyről az első maxi a Költözés óriási sláger lett. Az album 2001-ben aranylemez lett. 2001. tavaszán pedig eMeRTon-díjat is kapott mint 2000. Legjobb énekesnője. A második kimásolt dal pedig a 8-tól fél 6-ig.
Az Aranyág Alapítvány Ártatlan Világ című jótékonysági lemezén is énekelt, többek között Balázs Fecó, Charlie, Somló Tamás, Tátrai Tibor, és Vikidál Gyula társaságában. 2003 tavaszán jelent meg harmadik nagylemeze, A szerelem az esetem, amelyről az első kimásolt sláger, az Érzés című Edda-dal feldolgozás.
Műsorai: 30 perc fél play back műsor

vissza :: Zenei előadók