Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Tánccsoportok > Sztepptánc >
vissza :: Tánccsoportok

Sztepptánc

Rhythm & Shoes DanceEgyedülálló show-műsor bravúros technikával és látványos koreográfiákkal

 

Kulturális programok, fesztiválok, bálok, céges összejövetelek szervezőinek ajánlom figyelmébe a debreceni Rhythm & Shoes Dance Club egyedülálló sztepptánc műsorát, mellyel igazán különlegessé teheti rendezvényét. Egy páratlan show-műsor, melyben kiválóan egyesül a virtuóz technika, a nagyszerű látvány és a könnyed elegancia. Magas színvonalú előadás, amelyben együtt látható az ír sztepptánc és a klasszikus amerikai sztepptánc!

Sztepptánc Műsor Sztepptánc Műsor
Sztepptánc Műsor Sztepptánc MűsorA közel félórás összeállításunk során egyrészt az 1920-as, '30-as évek amerikai swingkorszakába kalauzoljuk el Közönségét sztepptánc show-műsorunkkal, amelyben helyet kapnak latin-amerikai táncbemutatók is, tovább fokozva a látványt és a hangulatot. A program második felét a pergő ír tánc koreográfiák teszik még feledhetetlenebb

Tánccsoportunk rendszersen szerepel hazai és külföldi fesztiválokon, rendezvényeken. A társulat látható volt a "Csillag születik" tehetségkutató műsorban 2007-ben.

Éttermek, szállodák ültetett rendezvényein műsorunkat még különlegesebbé teszi az a produkció, melyben a táncművész "szakácsnak öltvözve" az asztalok között improvizatív módon szteppelve szórakoztatja a Tisztelt Nagyérdeműt.


vissza :: Tánccsoportok