Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Humoristák , Stand up Comedy > Záhonyi Ábel Dávid >

Záhonyi Ábel Dávid

Záhonyi Ábel DávidŐ a legfiatalabb a clubtagok közül, ami az időgép feltalálásáig valószínűleg nem is fog változni.

Két nappal Szenteste előtt 1986. december 22-én látta meg a napvilágot, mert a szülőorvos 24-én a családjával szeretett volna karácsonyozni...

Nyolc évre visszamenőleg megvan az összes BKV-bérlete, mégis ez idő alatt kétszer büntették meg. Következetes ember, mert a büntetőcédulára a saját nevéhez hasonlóan kettős vezetéknévvel rendelkező álnevet adott meg.

Színpadon először egy általános iskolai rendezvényen állt, mint bemondó, ami annyira jól sikerült, hogy a tanárok úgy döntöttek, hogy ő lesz az, aki jövőre a mikrofont fel-le fogja vinni egy-egy előadás után. Rá következő évben már fix helye volt a nézőtéren, csak hogy a színpadot messze elkerülje.

Karcolatok már korábban is voltak a fejében. Pl. 2008-ben megnyerte egy európai forgatókönyvíró-verseny magyar szakaszát, aminek köszönhetően 10 napig kint volt Franciaországban. Stílusa mai napig meghatározhatatlan, de sokak szerint vicces. Érdekessége, hogy tud humorosan beszélni a sakkról, a csigákról és minden másról, ami nem sakk vagy csiga.
Stand up Comedy